Uw installatiebedrijf uit Helmond voor elektrotechnische installatie

De vuile borden doen we in de vaatwasser, was in de wasmachine en een snelle maaltijd warmen we op in de magnetron. Dankzij elektrische apparaten maken we het onszelf steeds gemakkelijker. Dat betekent wel dat de elektrotechnische installatie van uw woning - de ruggengraat van die elektrische apparatuur - die spanning aan moet kunnen.

maak een afspraak

Domotica maakt alles eenvoudig

Komt u terug van vakantie en wilt u niet thuiskomen in een koude woning? Dan zet u onderweg met uw smartphone eenvoudig de verwarming aan. Of bent u vergeten het alarm aan te zetten? Een simpel sms’je is genoeg om het alarmsysteem in te schakelen. Huisautomatisering helpt u op verschillende gebieden uw wooncomfort te vergroten. Van verlichting tot verwarming en van uw zonwering tot de thermostaat: uw huis wordt een stuk slimmer met domotica. Wilt u weten hoe we uw woning nog comfortabeler maken?

maak een afspraak

De groepenkast aanpassen

De groepen in uw meterkast: niet het spannendste onderdeel van uw huis. Toch is het wel het belangrijkste deel van het elektrische systeem. Een goede verdeling van apparatuur over de groepen voorkomt overbelasting en helpt u bij het monitoren van uw energieverbruik. Wilt u uw groepenkast laten moderniseren? Of wilt u de kast uitbreiden?

Installatie satellietsystemen 

Digitale zenders van over de hele wereld bekijken? Dat kan met een satellietsysteem. Voor de Nederlandse schotelkijker is het aanbod aan kanalen gegroeid tot meer dan 100 zenders van over de hele wereld. Wat u zoal kan bekijken via uw satellietsysteem?

  • Nederlandse publieke en commerciële zenders
  • Duitse publieke en commerciële zenders
  • CNN International
  • CNN Travel
  • TV5Monde
  • Rai Uno
  • Arte
  • TV Marco
  • Andalucía TV

Wilt u een satellietsysteem laten installeren?

vraag een offerte aan

Goede ventilatie

Bij traditionele huizenbouw werd niet erg gelet op luchtdichtheid van de woning. Kieren waren een normaal verschijnsel, net als vocht. Dankzij moderne bouwtechnieken is de luchtdichtheid van woningen toegenomen, maar daardoor kan het vocht niet altijd langs een natuurlijke weg worden afgevoerd. Goede ventilatie is daarom noodzakelijker dan ooit. Gebalanceerde ventilatie beheerst zowel de afvoer als de aanvoer van lucht. Daarmee is dit in veel gevallen de beste oplossing voor ventilatie in een goed geïsoleerde woning. Wilt u meer weten over het ventilatiesysteem in uw woning of wilt u het klimaat in huis verbeteren?

Geïntegreerde stofzuigsystemen 

Elke keer de trap op en af met die stofzuiger, het snoer dat net te kort is en de stofzak die altijd op het verkeerde moment vervangen moet worden. Daar hebt u geen last meer van met een geïntegreerd stofzuigsysteem! Op verschillende plekken in uw woning worden aansluitpunten gemaakt. Daaraan zijn buizen gekoppeld die stof en vuil afvoeren naar een opvangbak buiten de leefruimten. U sluit eenvoudigweg de slang aan en bereikt moeiteloos elke hoek van uw huis. Laat ook een stofzuigsysteem in de plint van uw keuken plaatsen. Met een druk op de knop wordt al het vuil rondom de plint opgezogen. Wilt u ook genieten van een stofvrij huis?